Sida 1 2 3

Bomben, nu betydligt bättre tack vara uppmärksam tippare

Publicerad 16:24 ons 14 maj 2014

I veckan uppmärksammade en flitig tippare en bugg som kan uppstå i Bomben om den hade få rader att välja mellan. Resultatet blev att den genererade flera 0-0-matcher som oönskat kom med bland raderna. Vi spårade problemet till algoritmen, varpå vi fann att ett tecken, som borde vara där, inte var där, vilket har gett lite skumma resultat emellanåt, och fått algoritmen att generera aningen skeva rader.

Vi ber om ursäkt för att bombenverktyget därför varit mindre effektiv än vad den borde ha varit, men nu är det som sagt hittat och åtgärdat, så ni som spelar på bomben kan nu se fram emot bättre rader än tidigare. Och ett enormt tack till Peter Karlsson som upptäckte buggen.


buggar utveckling

Lämna-in-länk om Tradedoubler jäklas

Publicerad 08:33 lör 8 mar 2014

Det verkar som om tradedoubler är nere idag. Det gör att inlämningen strular. Det du kan göra för att gå runt problemet är att klicka på lämna in knappen och sedan besöka sidan https://svenskaspel.se/?pageid=429 på egen hand.


buggar

Period-bomben fungerar inte live

Publicerad 16:09 lör 1 feb 2014

Dagens period-bomb, där man kan tippa på resultaten i de enskilda perioderna på en hockeymatch, fungerar inte som det ska. Jag ska kika på hur jag ska kunna fixa detta framöver. Tills dess, när ni lägger periodspel, vet att det troligen kommer att bli fel och att du kommer att få vänta tills hela matchen spelats klart innan den visar rätt rad. Sorry för detta


buggar

All länkning fungerar igen

Publicerad 09:35 fre 10 jan 2014

För tipsrobot-nörden som håller koll har kanske upptäkt att länkningen i nederkant, samt länken till Oddset live strulat. Detta har berott på att Svenska spel mekat med sin routing. Detta verkar nu ha ordnat upp sig. Så nu är det bara att klicka på. Men skulle det börja strula igen, kontakta oss så får vi kika på det. Mejlen hittas i sidans fotnot.


nyheter

Nya förinställda viktningar på Stryk- och Europatipset

Publicerad 14:05 tis 5 nov 2013

Som du säkert har märkt har två nya förinställningar dykt upp på Stryk- och Europatipset. Dessa heter "Inbördes möten" och "Formkurva". Och de handlar om precis vad de låter som.

Inbördes möten kikar på de senaste gångerna lagen möttes. En nackdel med detta är det rätt ofta är rätt litet statistiskt underlag, och således rätt låg säkerhet. Detta har jag kompenserat för. Så om lag A och lag B möts två gånger och lag A vann båda dessa kommer en seger för lag A att presenteras som säkrare än om A och B bara mötts en gång och A vann då. Var ändå lite försiktig med denna förinställning. Min rekommendation är att du bara tittar på den för att se om du hittar något intressant någonstans.

Formkurva är då säkrare och kikar på respektive lags senaste matcher och väger ihop fynden. Om ett formstarkt hemmalag möter ett formsvagt bortalag kommer förinställningen såklart att rekommendera en seger för hemmalaget. Svårare än så är det inte. Här finns betydligt bättre statistiskt underlag, men var försiktig de gånger då två lag från olika ligor möter varandra, såsom i kupper.

Lycka till.


nyheter utveckling
Sök bland informationen
Kategorier
Facebook
Twitter